## 2020 Global Health Forum in Taiwan Program Agenda

- I. Title: "Achieving SDGs in the Post-COVID-19 Era: Innovation, Inclusion and Partnership".
- II. Date: October 23-24, 2020 (Friday and Saturday)
- III. Venue (physical meeting): Taipei City, Taiwan
- IV. Agenda:

Day 1-October 23<sup>rd</sup> (Friday)

	Day 1-October 25 (Friday)					
Time	Topic Speaker					
(GMT+8)	•		•			
08:00-08:50	Registration (physical meeting)					
(50 min)	registr		G <sup>7</sup>			
09:00-09:10	Opening Address		ealth and Welfare, R.O.C. (Taiwan)			
(10 min)	opening rudress	Distinguished	l Guest			
09:10-09:20		Group Photo				
(10 min)						
09:20-09:30	On	ening Perform	ance			
(10 min)	_					
	,	te Speech				
Moderator	Deputy Minister, of Health and Welfa	are R.O.C. (Tai	wan)			
09:30-09:35						
09:35-09:55	Post-COVID-19 Era: Preparing for	Dr. Chien-J	<b>Jen Chen,</b> Former Vice President,			
(20 min)	the Future (tbc)	Taiwan (R.O.	C.)			
09:55-10:05 (10 min)	Chair: Dr. Ying Wei Wang, Director General of the Health Promotion Administration, Ministry of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan)					
10:05-10:25 (20 min)	Social justice, health equity and Covid-19 (Via Pre-recorded speech)  Prof. Sir Michael Marmot, Director of the UCL Institute of Health Equity, United Kingdom					
10:25-10:40	C	offee Break(15	5 min)			
Parallel	Parallel 1: Innovative	Parallel 2	2: Achieving Active Ageing through			
Sessions	Technology: Catalyst for SDGs		Innovative Technologies			
Organizer	Health Promotion Administration	National Hea	Ith Research Institute			
<b>Moderator</b> 10:40-10:45	Prof. Nai-Wei Lo Department of Information Management, National Taiwan University of Science and Technology, R.O.C. (Taiwan)	<b>Moderator</b> 10:40-10:45	Prof. Hung-Yi Chiou, Director, Institute of Population Health Sciences, National Health Research Institutes, R.O.C.(Taiwan)			
10:45-11:05 (20 min)	Enabling Innovative     Technologies to Realize the     SDGs     Mr. Michael Schmitz     Director of the Life Sciences     Innovation Forum Secretariat,     APEC	10:45-11:05 (20 min)	Application of Robotics in Elderly Care     Prof. Hidenobu Sumioka     Advanced Telecommunications     Research Center, Japan.			

Time (GMT+8)	Торіс	Speaker			
11:05-11:25 (20 min)	2. Predictive power of wearable data in the insurance world Ms. Rebecca ZHANG/Head of Regional Partnerships, SCOR Reinsurance Company (Asia) Ltd	11:05-11:25 (20 min)	2. Care and technology: Life with robot  Dr. Utako Miyazaki  Telenoid Healthcare Company, Japan Smart Long-term Care System in Taiwan		
11:25-11:45 (20 min)	3. The Future of Surreal Health Care-VR Elder Box Ms. Joanna Shu BD & PD Manager, Shadoworks Studio Co. Ltd.	11:25-11:45 (20 min)	3. Smart Long-term Care System in Taiwan Prof. Chao Hsiung, Distinguished Investigator, Institute of Population Health Sciences, National Health Research Institutes, R.O.C. (Taiwan)		
11:45-12:05 (20 min)	4. The initiation of the new lifestyle of both the national health promotion ecosystem platform and the operation strategy to prevent the pandemic of COVID-19 officially.  Dr. Yu-Ting Zhang Postdoctoral researcher, Taiwan Information Security Center, National Taiwan University of Science and Technology	11:45-12:05 (20 min)	4. Evidence-based Technology Innovation for Active & Healthy Ageing Prof. Fong-Chin Su Distinguished Professor, Department of Biomedical Engineering, National Cheng Kung University, R.O.C.(Taiwan)		
12:05-12:15 (10 min )	Panel Discussion	12:05-12:15 (10 min )	Panel Discussion		
12:15-13:10	L	unch Break (55	5 min)		
Parallel Sessions	Parallel 3: Innovation and Future Prospects of Integrated Ageing Healthcare				
Organizer	Health Promotion Administration	National Hea	Ith Research Institute		
<b>Moderator</b> 13:10-13:15	<ol> <li>Dr. Ying-Wei Wang         <ul> <li>Director General of the Health</li> <li>Promotion Administration,</li> <li>Ministry of Health and</li> <li>Welfare, R.O.C. (Taiwan)</li> </ul> </li> <li>Prof. Liang-Kung Chen         <ul> <li>Professor of the Center for</li> <li>Geriatrics and Gerontology,</li> <li>Taipei Veterans General</li> <li>Hospital, R.O.C. (Taiwan)</li> </ul> </li> </ol>	<b>Moderator</b> 13:10-13:15	Dr. Chih-Cheng Hsu, MD, DrPH Investigator, Institute of Population Health Sciences, National Health Research Institutes, R.O.C. (Taiwan)		
13:15-13:35 (20 min)	Integrated Care for Older     People: From Taiwan to the     World     Prof. Liang-Kung Chen	13:15-13:35 (20 min)	Age-Friendly Services in     Australia     Prof. Leon Flicker, Professor of     Geriatric Medicine; Director,		

Time (GMT+8)	Торіс	Speaker		
	Professor of the Center for Geriatrics and Gerontology, Taipei Veterans General Hospital, R.O.C. (Taiwan)		Western Australian Centre for Health & Ageing, University of Western Australia, Australia	
13:35-13:55 (20 min)	2. National Policy for Healthy Aging in Japan Prof. Hidenori Arai President of the National Center for Geriatrics and Gerontology, Japan	13:35-13:55 (20min)	2. Innovation to Promote Community-Based Care for Older People Prof. Katsuya Iijima, Professor, Institute of Gerontology, Institute for Future Initiatives, The University of Tokyo, Japan	
13:55-14:15 (20 min)	3. European Perspectives for Healthy Aging Prof. Jean-Pierre Michel (University of Geneva, Switzerland)	13:55-14:15 (20min)	3. Structured Activity Interventions for Dementia.  Prof. Linda C.W. LAM  Professor, Department of Psychiatry, Chinese University of Hong Kong	
14:15-14:35 (20min)	4. Telehealth in preventive medicine: smart social network for enhancing health literacy and behavioral change <b>Dr. Ren-Hao Pan</b> CEO of the WaCare, R.O.C. (Taiwan)	14:15-14:35 (20min)	4. Application of Artificial Intelligence in dementia care Prof. Yuan-Han Yang Professor, Neuroscience Research Center, Kaohsiung Medical University, R.O.C. (Taiwan)	
14:35-14:55 (20min)	5. Community-Based Integrated Care in the United Kingdom Prof. Duncan Forsyth Professor of the Addenbrooke's Hospital, Cambridge University, United Kingdom	14:35-14:55 (20min)	5. Connection between hospital and community in dementia care.  Prof. Chaur-Jong Hu  Department of Neurology, School of Medicine, College of Medicine, Taipei Medical University, R.O.C. (Taiwan)	
14:55-15:10 (15min)	Panel Discussion	14:55-15:10 (15min)	Panel Discussion	
15:10-15:30		offee Break (20	,	
Moderator	Plenary 1: Resiliency and Hui	manity in the	Post-COVID-19 Era	
15:30-15:35	<b>Prof. Tung-Liang Chiang,</b> Professor, College of Public Health, I	National Taiwan University, R.O.C.(Taiwan)		
15:35-15:55 (20min)	(tbc)	Dr. Ying Wei Wang, Director General, Health Promotion Administration, R.O.C. (Taiwan)		
15:55-16:15 (20min)	Post COVID-19: The Societal Impact	Prof. Bettina Borisch, Executive Director, World Federation of Public Health Associations, Switzerland		
16:15-16:35 (20min)	Post COVID-19 Era: Inclusiveness is Critical to Prevent Social and Health Inequity	Prof Sharon Friel Director, School of Regulation and Global Governance and Professor of Health Equity, Australian National University, Australia		

Time (GMT+8)	Topic	Speaker	
16:35-16:55 (20min)	The COVID-19 Catastrophe: What's Gone Wrong and How to Stop It Happening Again?	Dr. Richard Horton, Editor-in-Chief, The Lancet	
16:55-17:10	Panel Discussion(15min)		

## Day 2-October 24<sup>th</sup> (Saturday)

- i	Duel 24 (Saturt	Tay)				
Time (GMT+8)	Topics	Speaker	Time (GMT+8)	Topics	Speaker	
08:00-09:00	Registration		08:00-08:30	D	agistration	
(60min)	Kegist	rauon	(30min)	K	egistration	
Challanges	Plenary 2 Challenges of Healthcare System in the Post-		Environn	Seminar (Invited) Environmental Impact on Children Health		
Challenges	COVID-19 Era			<b>Organizers</b> : MoHW/ U.S. EPA/ EPA		
<b>Moderator</b> 09:00-09:05	<b>Prof. Steve, H. S.</b> President, Nationa University, R.O.C	l Yang-Ming			Moderator: Dr. Jing-Long Huang (New Taipei Municipal TuCheng Hospital superintendent) 1. Ministry of Health and	
09:05-09:30 (25min)	Post COVID-19 Era: Transformation of Smart Technology	Mr. Audrey Tang, Minister without Portfolio, R.O.C. (Taiwan)	08:30-08:50 (20 min)	Introduction	Welfare/ Health Promotion Administration, R.O.C. (Taiwan)  2. Ms. Jane Nishida (Principal Deputy Assistant Administrator, Office of International and Tribal Affairs, Environmental Protection Agency, United States)  3. Environmental Protection Administration, R.O.C. (Taiwan)	
	Post COVID-19	Dr. Robert A.		Environment	Dr. Isadore Leslie	
09:30-09:55	Era: Strategies	Smith, Vice	08:50-09:20	and	Rubin	
(25min)	for Non-	President of	(30 min)	children's	(Associate	
	communicable	American		healthy	Professor,	

Time (GMT+8)	Topics	Speaker	Time (GMT+8)	Topics	Speaker
	Disease Control	Cancer Society, United States	20. 20. 20. 20.	development (tbc)	Department of Pediatrics, Morehouse School of Medicine, United States) Panel Discussion
			09:20-09:30		(10min)
09:55-10:20 (25min)	Person- Centered Care: A Stabilizing Force During Times of	Ms. Karin Jay, Senior Vice President, Global Services,	09:30-10:00 (30 min)	Air quality and children's environment	Ms. Tanya Maslak (Principal Research Scientist, Battelle Health Research, United States)
	Turmoil and Beyond	Planetree International	10:00-10:10	health	Panel Discussion (10min)
10:20-10:35 (15min)	Panel Discussion		10:10-10:40 (30 min)	Air pollution and allergic diseases in children	Dr. Kuo-Wei Yeh, Director, Division of Pediatric Allergy, Asthma and Rheumatology, Chang-Gung Medical Foundation
			10:40-10:50		Panel Discussion (10min)
10:35-10:50	Coffee Break(15min)				
Parallel Sessions	Parallel 5: Development and Promotion of Creative Age- friendly Services		Parallel 6: Healthcare System in the post- COVID-19 Era: Implementation of Person- centered Care		
Organizer	Administration,	Family Affairs Ministry of Health Velfare	Health Promotion Administration		
<b>Moderator</b> 10:50-10:55	Ms. Hui-Jiuan Chien, Director General of the Social and Family Affairs Administration, Ministry of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan)		<b>Moderator</b> 10:50-10:55	Dr. Ying-Wei Wang, Director General of the Health Promotion Administration, Ministry of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan)	
10:55-11:20 (25min)	Development Sustainable C <b>Ms. Deborah</b>	1. People-Centered Care Post-COVID-19 Era i Post-COVID-19 Era i Deborah Yang, Co- nder of the Silver Linings Dal (Taiwan)  1. People-Centered Care Post-COVID-19 Era i Dr. Hou-Chaung Ch Deputy Superintender Yuan General Hospita Ministry of Health an Welfare, R.O.C.(Taiw		TID-19 Era in Taiwan Chaung Chen, uperintendent, Tao neral Hospital, of Health and	
11:20-11:45 (25min)	,	Bridge from ng to Creative ifelong Suitcase	11:15-11:35 (20min)	11:15-11:35  2. Ensuring safe, quality, personcentred care in the "new world"	

Time (GMT+8)	Topics	Speaker	Time (GMT+8)	Topics	Speaker
	Ms. Huaii Hsu, Chief Executive Officer of the Yang Sheng Foundation (Taiwan)			(Chief Executive Officer, The Australian Council on Healthcare Standards)	
11:45-12:10	3. The elderly can help.  Mr. Zi-Ming Huang, Manager of the Department of Phantasia Academy(Taiwan)		11:35-11:55 (20min)  3. Leadership and mental in the post COVID-19 Prof. Wayne Huey-H Sheu Superintendent, Taich Veterans General Hos R.O.C.(Taiwan)		t COVID-19 era  yne Huey-Herng  ndent, Taichung  General Hospital,
(25min)			11:55-12:15 (20min)	4. Growing and Keeping PCC at the heat of service planning and delivery in Post-COVID recovery model.  Ms. Javed Khan Planetree Strategic Advisor, Metro South Health, Australia	
12:10-12:25 (15min)	Panel Dis	scussion	12:15-12:25 (10min) Panel Discussion		
12:25-13:20		Lu	ınch Break (55	min)	
Parallel Sessions	Parallel 7: Development and Promotion of Creative Agefriendly Services  Parallel 8: Post-COVID-19 Era: The Future Health Promoting Hospital				
Organizer	Administration, I	amily Affairs Ministry of Health Velfare	Health Promotion Administration		
<b>Moderator</b> 13:20-13:25	Ms. Ling-fong Le Deputy Director Social and F Administration, M and Welfare, R.O.O	General of the Family Affairs inistry of Health	<b>Moderator</b> 13:20-13:25	Dr. Hui-Ting Huang President of Taiwan Society of Health Promoting Hospitals and Taiwan's Network of Health Promoting Hospitals and Health Services	
13:25-13:50 (25min)	1. Service Scape I for Aging Socie Mr. Mike Wu, the DreamVok	ety Co-Founder of	13:25-13:45 (20min)	1. Healthy Hospital 2.0  Dr. Ying-Wei Wang, Director General of the Health Promotion Administration, Ministry of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan)	
13:50-14:15 (25min)	2. Bulao 125 Ag Coming out of a Building Ms. Ruochi Le Executive Offic Senior Citizens Foundation (Ta	ee, Chief cer of the Hondao 'Welfare	13:45-14:05 (20min)	Literacy Is Promoting <b>Prof. Jürş</b> Director, C	TID-19 Era: Health ssues in Health Hospitals gen M. Pelikan, CC Collaborating Health Promotion in and Health Care

	Г			T .	1090908 e	
Time (GMT+8)	Topics	Speaker	Time (GMT+8)	Topics	Speaker	
	3. The Healing Po	wer of Pets		3. The Futur	e of Health	
	Ms. Peiting Hu	ang, Chief		Promoting Hospitals		
14:15-14:40	Executive Office	er of the Linker	14:05-14:25	Dr. Olive	r Gröne, CEO,	
(25min)	(Taiwan)		(20min)	Internation	nal Network of	
				Health Promotion in Hospitals		
				and Health Care Secretariat		
	4. This is Creative				sonal Health to	
		lth and Wellbeing		Planetary	Health-the Role of	
	Ms. Ni-Hsuan		14:25-14:45		omoting Hospital	
		e Ageing of the	(20min)	Dr. Ming-		
	Anke Media (T	aiwan)			or of Taiwanese HPH	
14:40-15:05				Network		
(25min)					of Health Promoting	
(=011111)				-	in the Post-COVID-	
			14:45-15:05	19 Era		
			(20min)	Dr. Margareta Kristenson,		
				· ·	alth Promotion in	
				Hospitals and Health Care		
15.05 15.20			15.05 15.20	Governan	ce Board	
15:05-15:20 (15min)	Panel Dis	scussion	15:05-15:20 (15min)	Pane	el Discussion	
15:20-15:40	Coffee Break (20min)					
	Plenary 3: Post-CO	OVID-19 and Bevo	ond: What to l	Expect for the	Future?	
Moderator						
15:40-15:45	Dr. Huey-Jen Jen	<b>ny Su</b> , National Cl	neng Kung Uni	iversity, R.O.C	. (Taiwan)	
15:45-16:10	Preparing for the		Prof. Martin			
(25min)	Pandemic: Health Systems Fit for         Professor, European Public Health, London				*	
(2011111)	the Future	of Hygiene & Tropical Medicine, United Kingdo				
	Governing Globa		Prof. Ilona K			
16:10-16:35	Needs to Change	O	Director of the Global Health Programme at the			
(25min)	Lessons from CO		Graduate Institute of International and Develop			
	(Via Pre-recorded	_	Studies, Gene	eva, Switzerlan	a	
16.25 17:00	Post COVID-19 E		Prof. Kung-Y	Yee Liang,		
16:35-17:00	Normal, New Pan		President, National Health Research Institute, R.O.C. (Taiwan)			
(25min)	Renewed Challen	ges for				
17:00-17:20	Precision Health					
(20min)	Panel Discussion					
17:20-17:30	Closing Ceremony					
(10min)	Deputy Minister of Health and Welfare R.O.C. (Taiwan)					
(1011111)	Deputy Minister of Health and Wenale R.O.C. (Talwail)					